Hirdetés

parkolas.lap.hu / Parkolók a Budapest Ferihegy (Liszt Ferenc) repülőtéren és közelében

Parkolók a Budapest Ferihegy (Liszt Ferenc) repülőtéren és közelében

Az Airport Hotel 500 férőhelyes őrzött parkolója személygépkocsik és kisbuszok részére. Ingyenes transzfert biztosítanak bármely reptéri terminálra. A honlapon megtalálhatók az áraik, illetve a pontos koordinátáik, elérhetőségeik. Lehetőség van online foglalásra is. Akinek nincs kedve a hosszú repülőút után egyből autózni, a szállodában akár meg is szállhat.

A Liszt Ferenc repülőtértől pár percre, őrzött, 0-24 nyitva tartó parkolóban egy reptéri taxi fuvar áráért biztonságban tudhatja autóját. Az árak tartalmazzák a reptéri transzfert.

Repülőtér közeli, őrzött teremgarázs ingyenes transzferrel, a nap 24 órájában.

A ferihegyi repülőtér hivatalos honlapján található információk a terminálon lévő parkolók használatáról és díjazásáról.

Reptéri Parkolás, INGYEN Transzfer

Vecsés Lörinci u. 55. szám alatt található őrzött parkoló 0-24.-ig,ingyenes transzferrel!!

Az Üllői út 822.szám alatt működő őrzött reptéri parkoló, mely ingyenes transzfert biztosít, de van autószervize is.

A repülőtéri termináloktól körülbelül 2 km-re, az Üllői úton található parkolóban akár bankkártyával (vagy hitelkártyával) is fizethető a parkolás. Szabadtéri és fedett (drágább) parkolók közül lehet választani. Ingyenes transzfert biztosítanak a reptérre. Az autókat itt is őrzik.

1200 Ft-os napi áron lehet náluk parkolni Üllőn, a Pesti út 203. szám alatt.

Ülői út 843. alatt üzemelő parkoló

Az Üllői úton, tehát a nemzetközi repülõtér közelében található parkolók egyike. Készpénzen kívül itt is lehet bank- vagy hitelkártyával fizetni, és természetesen az ingyenes transzfert is biztosítják az Airport Minibusz (AirportShuttle) klimatizált kisbuszaival oda-vissza mindkét terminálra.

Őrzött parkoló Vecsésen, a Ferihegy Liszt Ferenc Nemzetközi Reptértől 2 km-re található.

A ferihegyi repülőtér közelében, a 4-es főútnál található, technikával és élőerővel őrzött parkoló 250 autó számára biztosít férőhelyet. Ingyenes transzfer oda-vissza mindegyik terminálra, illetve igény esetén autómosást is kérhetünk.

Az Üllői úton, a repülőtértől nem messze lévő parkolóban indulás előtt akár utas - és poggyászbiztosítást is köthetünk. A visszaérkező utasokat pedig tisztára mosott autóval lepik meg. Ezenkívül amíg távol vagyunk, kérhetjük akár az autó átvizsgálását, szervizelését, így például a lejáró zöldkártya hosszabbítását és a járgány polírozását is. Emellett indulás előtt lehetőség van a bőröndök biztonsági fóliáztatására is. A repülőtéri oda-vissza transzfer náluk is benne foglaltatik az árba.

Ez a parkoló is a ferihegyi repülőtér közelében, az Üllői úton üzemel. Ők is ingyenes transzfert biztosítanak, aminek különlegessége, hogy az őrzött parkolóból nem csak az 1-es és 2-es terminálokra de a Kőbánya-Kispest metróállomásra történő kiszállítást is kérhetjük.

parkolók előre foglalása

A Sarokház Panzió, Budapesten a Liszt Ferenc (ferihegyi) repülőtértől néhány percre található.

A Vecsés, Fő úton található 100 férőhelyes őrzött parkolóból is ingyenes transzfert biztosítanak az autósok számára. Emellett néhány kényelmi szolgáltatást is biztosítanak, például üzemel itt autómosó és vállalják az autók szervizelését is.

A Budapest Airport több évnyi lemaradást pótolva végre lépett: lehet bankkártyával fizetni a repülőtéren.

HirdetésFapadosparkoló.hu - reptéri szálloda és parkoló
Meghatározás:

Tájékozódjon itt a ferihegyi repülőtéri és a reptér közeli parkolási lehetőségekről, ha repülővel utazik! Ha autójával a reptéren parkol, ez akár egy teljes repülőjegy árába is kerülhet. A reptér közelében lévő fapados, őrzött parkolókban jóval olcsóbban hagyhatja ott autóját, ráadásul ingyenes transzferrel kiviszik önt a reptérre, illetve hazafelé önért mennek. A fapados parkolók között is jelentős különbségek vannak, ezért is érdemes megnézni az innen elérhető honlapjaikat.

Tájékozódjon itt a ferihegyi repülőtéri és a reptér közeli parkolási lehetőségekről, ha repülővel utazik! Ha autójával a reptéren parkol, ez akár egy teljes repülőjegy árába is kerülhet. A reptér közelében lévő fapados, őrzött parkolókban jóval olcsóbban hagyhatja ott autóját, ráadásul ingyenes transzferrel kiviszik önt a reptérre, illetve hazafelé önért mennek. A fapados parkolók között is jelentős különbségek vannak, ezért is érdemes megnézni az innen elérhető honlapjaikat.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

A parkolás.lap.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll - tartalmának engedély nélküli másolását a törvény büntetni rendeli!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Parkolók a Budapest Ferihegy (Liszt Ferenc) repülőtéren és közelében
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés