Keresés

Parkolók a Budapest Ferihegy (Liszt Ferenc) repülőtéren és közelében

LinkajánlásParkolásParkolásparkolas.lap.hu/9-99hu14980958072005-08-16 07:04:512017-06-22 03:43:27Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2005

Meghatározás

Tájékozódjon itt a ferihegyi repülőtéri és a reptér közeli parkolási lehetőségekről, ha repülővel utazik! Ha autójával a reptéren parkol, ez akár egy teljes repülőjegy árába is kerülhet. A reptér közelében lévő fapados, őrzött parkolókban jóval olcsóbban hagyhatja ott autóját, ráadásul ingyenes transzferrel kiviszik önt a reptérre, illetve hazafelé önért mennek. A fapados parkolók között is jelentős különbségek vannak, ezért is érdemes megnézni az innen elérhető honlapjaikat.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Parkolók a Budapest Ferihegy (Liszt Ferenc) repülőtéren és közelében
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés 
A parkolás.lap.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll - tartalmának engedély nélküli másolását a törvény büntetni rendeli!