Hirdetés

parkolas.lap.hu / Fizetőövezetek, parkolási zónák Budapesten

Fizetőövezetek, parkolási zónák Budapesten

Nem csak hétköznap, de hétvégén is a pénztárcájukba kell nyúlniuk az autósoknak

Megsarcolják az autósokat: P+R helyett fizetni kell majd a 4-es metró végállomásának környékén.

Kocsis Máté egyelőre felfüggeszti a parkolási területek kiterjesztését. Valószínűleg a választások utánra halasztja a népszerűtlen intézkedést.

Ennyit fizet a parkolásért - digitális parkolási díjtérkép Budapestről

Nagyítható kereshető Google térkép a fizető parkolási zónákról és díjakról

2012. január 1-jétől a BKK Parkolás üzemelteti a fővárosi önkormányzati tulajdonban lévő közterületi várakozóhelyeket és P+R parkolókat – az V. kerület kivételével - és részt vesz a budapesti parkolásgazdálkodási rendszer fejlesztésében.

Budapest IX. kerület Ferencváros önkormányzatának parkolási társasága - részletek a ferencvárosi parkolással kapcsolatban

Aki a Margitszigeten szeretne futni, jobban jár, ha a budai vagy a pesti ingyenes P+R parkolóban hagyja az autóját. Ezen az oldalon részletes leírás található a szigeti parkolás áráról, illetve a bírságolásról.

A jelenlegi parkolási övezetek Budapesten

A parkolási céggel szerződést bont a főváros.

Ez a hatóság büntet, ha az autónk túl közel áll a zebrához, vagy ha elfoglaljuk a mozgássérültek parkolóit és még sorolhatnánk. A közterületfelügyelő intézkedésre jogosult, hivatalos személy, köztisztviselő, akit fokozott büntetőjogi felelősség terhel, illetve védelem illet meg. Munkája során figyelemmel kíséri a közterületen (utcákon, tereken, stb.) tapasztalható történéseket.

A terézvárosi önkormányzat a közterületi fizetőparkolás üzemeltetési feladataival a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt.-t bízta meg, amely feladatot a társaság 2011. április 18-tól látja el

Centrum Parkoló Rendszer Kft. honlapján tájékozódhat az I., II., VI., VII., VIII., XI. kerületi parkolózónák üzemeltetőjének feltételeiről.

Olvasgasson szabályzatot, különben sok ezer forintja bánhatja!

A Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-i 13/2010-2014. sorszámú ülésén a testület elfogadta a Fővárosi Önkormányzatok Társulása társulási megállapodásának felmondásáról, valamint a Parkolási Közszolgáltatás ellátásáról szóló rendeletet. Nevezetesen, hogy a Centrum Kft. társulásából kilépve, a 100 százalékos önkormányzati tulajdonban lévő FÁBER Kft-vel dolgozik tovább.

Parkolási díjak 2010. 02. hótól Budapesten

Újabb területek kerültek be áprilistól a fizetős parkolási övezetek közé.

Mikor nem kell fizetni a parkolásért, bírságokkal kapcsolatos információk, kerékbilincsre vonatkozó tételek

A fizetőövezet tovább nőtt, még több helyen kell fizetniük a várakozásért is az autósoknak

Többe kerül 1 óra várakozás, mint 1 liter benzin. Bővül az angyalföldi fizetőparkolás.

Az Örs vezér tere környékén is fizetni kell majd

Április 7-től súlyos büntetés jár a szabálytalanul parkoló autósoknak a Keleti pályaudvarnál - hívta fel a figyelmet a változásra a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósága.

HirdetésFapadosparkoló.hu - reptéri szálloda és parkoló
Meghatározás:

Sajnos az egységes parkolási rendszer még mindig csak álom a budapesti autósok számára, akik jól teszik, ha tájékozódnak a fővárosi közterületi, vagyis az utcai várakozás részletes feltételeiről, árairól a díjbeszedéssel és pótdíjazással megbízott vállalkozások, azaz a parkolási társaságok itt elérhető honlapjairól. Itt megtudhatják azt is, hogy az egyes fizetőövezetek, parkolási zónák melyik céghez tartoznak.

Sajnos az egységes parkolási rendszer még mindig csak álom a budapesti autósok számára, akik jól teszik, ha tájékozódnak a fővárosi közterületi, vagyis az utcai várakozás részletes feltételeiről, árairól a díjbeszedéssel és pótdíjazással megbízott vállalkozások, azaz a parkolási társaságok itt elérhető honlapjairól. Itt megtudhatják azt is, hogy az egyes fizetőövezetek, parkolási zónák melyik céghez tartoznak.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

A parkolás.lap.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll - tartalmának engedély nélküli másolását a törvény büntetni rendeli!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fizetőövezetek, parkolási zónák Budapesten
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés