Keresés

Mobilparkolás

LinkajánlásParkolásParkolásparkolas.lap.hu/9-99hu15006883102005-08-16 07:04:512017-07-22 03:51:50Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2005

Meghatározás

Nincs többé kerékbilincs, nem fordulhat elő, hogy nem érünk vissza az autóhoz a parkolási idő végére. Az m-parking, vagy más néven a mobilparkolás - vagyis a parkolóóra mobiltelefon segítségével történő elindítása és leállítása - azoknak ideális, akik nem szeretik az órájukat nézni, hogy mikor jár le az előre befizetett parkolási idő és mikor jön a parkolási társaság embere. Ugyan némi kényelmi díjat kell fizetni, viszont csak annyi parkolási időt kell fizetni, amennyit valóban várakoztunk.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Mobilparkolás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés 
A parkolás.lap.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll - tartalmának engedély nélküli másolását a törvény büntetni rendeli!